Arkadaşlar forumda tanıştım evlendim nasıl bir hayatım olur sizce ne yapmalıyım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görüntülenme Sayısı: 2,830
Copyright @ Charismax
Amacına ulaşan görev bitmiştir.. Reel hayatına dön kendi hayatını yapılandır eşinle plan yap yoluna bak...

Ters psi psi:

Forumda kanlı çarşaf paylaş ( akıla neler geliyor )
Forumda ilk gün dahi performans sergile
Forumlar da diğer kız alternatifi ara biri elinde zaten
Nasıl olsa forumda tanıştık bile isteye geldin ben buyum de şerefsizliğe devam et

Bu ikiside başlığına cevap yavrum..

Eşini fazla paslama ağız sulandırır her yer kurt değil çakal barındırır

Forumdan doğru insanı bulursan çok güzel bence. Kafalar uyuşuyorsa her gün çocuklar gibi eğlenebiliyorsanız evlilik hiç yıpranmıyor ilk gün gibi taze kalıyor. Sevgi, aşk varsa gerçekten mutlusun insan hiç yaşlanmaz. :rolleyes:

Copyright @ Charismax
Forumdan doğru insanı bulursan çok güzel bence. Kafalar uyuşuyorsa her gün çocuklar gibi eğlenebiliyorsanız evlilik hiç yıpranmıyor ilk gün gibi taze kalıyor. Sevgi, aşk varsa gerçekten mutlusun insan hiç yaşlanmaz. :rolleyes:
Forum yada diğerleri farkı yok ki iletişim aracı bunlar zaten..
Töbe yarabbi gitti gidene ağır oldu gibi :yan;
Yok kimseye bişey değil .. Eski forum ortamları aklıma geldi

Copyright @ Charismax
Ters psi psisi TERS PSİKLOJİ bunu da açıklayalım da anlamıyor vatandaşlar..

Copyright @ Charismax
Gerizekalının biri vardı böyle yapan evet ondan sonra çok sürmemişti evliliği. Cahillikleriyle övünenlerde var insan diye geziyorlar.
Reels video önüme çıkarsa atarım bu konuyu yanlış anlayacaklar anladılar da ama edepsiz değilim herkeste sosyal medya var kanlı çarşaf tepkisini veren insanları görmeyen mallar videolara tutulur kalır.. İnce görmek lazım bazen

• “Sen insan olsaydın, geri kalan her şey peşinden gelirdi.”:puha;

Copyright @ Charismax
Böyle bişey nasıl akıla gelir ki;? skljsl
5 gün önce reels izledim patlamış kumbara paralar yatak üstün de kumbara sahibi kadın oynuyor kumbarayı patlatan adam oynuyor ve güller paralar saçılmış

Bunun bir ters psi psi'si de, ben forumdan kimseyle ilişki yaşamamcılar, asla forumdan biriyle sevgili olmamcılar falan. He gülüm aynen sen namus abidesisin. :D

Bunun bir ters psi psi'si de, ben forumdan kimseyle ilişki yaşamamcılar, asla forumdan biriyle sevgili olmamcılar falan. He gülüm aynen sen namus abidesisin. :D
Adı konmamış ilişkiler silsilesinin diğer adı değil mi bu?

Copyright @ Charismax
F5 çekip vodka mı içtin yeğenim 1 k görüntülenme senin barnakların dan mı geldi?