Asosyal diye diye sosyal olduğunu anlatma çabası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görüntülenme Sayısı: 109
Copyright @ Charismax
Ben tanıyorum bir çok kişiyi 12 ay evde işte evde işte internet'te 3 lü kombine durumları var... 12' ay yani 365 günün sadece 1 günü bu dengeyi bozdum gösterip asosyal diye millete kulp takarak kendisini sosyal gösteren insanlar tanıyorum... Tek ben tanımıyorum bu insanları herkes tanıyor biliyor ama özürlü olduğu için neresi özürlü tahmin edin ??? Kalbi kara bağlamıştır bu özürlülüktür özürlü denilince hemen sakatlık engellilik gelmesin aklınıza engelsiz yaşam diye sloganımız varken bunu başka yerlere çekip götünüzden anlarsanız bu sizin ayıbınızdır..

Şimdi götünüz den anlamak dedim neden argo küfürlü yazdım ? İnsanlar'dan uzaklaşmanz için onlara sataşmanıza gerek yok bu terbiyesiz diyerek gözünüzü kapatıp uzaklaşabilirsiniz mesela ama ben biliyorum ki ekran arkasından kalkınca vay ebesini mikilediğim aq gibi şekilli ağız küfürleriniz var.. Hatta bir çok deneyimsel olarak'da kulaklarım duymuştur.. Ama tabi forum içi bir konu açsam'da dünyanın internet bağlantısı olan her yerden görüntülenecek bu konu görüntüleyenlerle muhattap olduğu için .. Ya bir dakika ben buraya yazdım ? Neden yazdım ? Niye ? Yani hızlı tren ne alaka mk

Can sıkıntısı işte. Yarın kıyamet kopuyor deseler onuda ben kodladım koparacam derler kdjdkdkd. Ya bıraaaaah.

Ben de alakaya maydanoz.

Copyright @ Charismax
Can sıkıntısı işte. Yarın kıyamet kopuyor deseler onuda ben kodladım koparacam derler kdjdkdkd. Ya bıraaaaah.

Ben de alakaya maydanoz.
Allah kodmu yazıyor ? Gerçi evett lan dna ne sanki zaten bu cod kod kot sdfdsf Genetikten çekme değil mi doğru tabi... Bilim ne diyor ? Cin ali ışık ile sevişirken ayşeye ip atlattı ama burada konu izleyici öğrenciler... Sen hiiç afyon karahisar maden suyu ile bey pazarının maç ettiğini duydun mu ? Yooo bence

Her insan asosyaldir özellikle çalışan insanlar. Ev iş arası mekik dokuyoruz bir pazarın varsa evde dinleneyim yarın iş var diyorsun. Başkalarına asosyal diyenlerin hayatları böyledir ama kendilerini sosyal gibi gösterirler.

Copyright @ Charismax
Her insan asosyaldir özellikle çalışan insanlar. Ev iş arası mekik dokuyoruz bir pazarın varsa evde dinleneyim yarın iş var diyorsun. Başkalarına asosyal diyenlerin hayatları böyledir ama kendilerini sosyal gibi gösterirler.
Çalışmak köleliktir iş hayatı sosyallik değildir