- Konu Yazar
Güzel oluyor aslında foruma girip çıkınca zaman geçiriyon'da bazen boku çıkıyor la
Ama ben severim bunun bir ölçüsü olması lazım'da adamına göre ... Şimdi bak bu konuyu açtım biraz'dan aklım başka işe kayacak çünkü forum'da takılma saatim geçti ya dışarı çıkacam ya beat ya söz yazacam yada tv izliycem.. Yıl 2026 oldu başka işimiz gücümüz yok ellam sdfgsdg
Kimin ki daha büyük oyunu gibi olunca olmuyor sıkıyor ama doğru yalan sallamasyon olunca hoşuma gitmiyor.. Eleştiri severim eleştiri yaparım eleştirime farklı tepki gelirse farklı şeyederim..
Ama ben severim bunun bir ölçüsü olması lazım'da adamına göre ... Şimdi bak bu konuyu açtım biraz'dan aklım başka işe kayacak çünkü forum'da takılma saatim geçti ya dışarı çıkacam ya beat ya söz yazacam yada tv izliycem.. Yıl 2026 oldu başka işimiz gücümüz yok ellam sdfgsdg Kimin ki daha büyük oyunu gibi olunca olmuyor sıkıyor ama doğru yalan sallamasyon olunca hoşuma gitmiyor.. Eleştiri severim eleştiri yaparım eleştirime farklı tepki gelirse farklı şeyederim..