- Konu Yazar
Ben böyle bazen bir kaç sünepe tanıyor ve görüyorum çevresinden bahsediyor reel hayatı ortamı v.s bakıyorum analiz etmem pek umursamam ama bakıyorum yinede şöyle bir düşündüm' şeklinde durup.. Gün 24 saat 21 saat forumlar'da aktif ama bu aktiflik öyle gir çık şeklinde değil bildiğin aktif rol oynuyor.. Kuyruğuna bir basıyorsun diyor ki benim lafımın benzerlerini kullanarak benim hayatım buralar'dan ibaret değil shdfkjhsfg .. Ya oğlum senin dünyan forumlar aq senelerdir öyle hangi senenin hangi günü tatile çıktım haricin'de bir boşluğun var
Ah be ne sünger boblar ne sünepeler var öyle.. Mesela ortamını bile bir arkadaşına sinyal çakarak etiketleyerek yapıyor @noname kanka hatırlıyon mu eskiden? şeklinde ortamının olduğunu şey etmeye çalışıyor jhkjfhkjshf
La biz 2008 de askere gitmeden önce 1 sene öncesinde toplu forum görüşmeleri yapardık ta o zaman derdik ki forumlar bizim kafaları uyuşturmuş biz reel takılalım farklı farklı iller'den toplu görüşmelerimiz olurdu bak ona ne günlerdi derim ama o bir ortamlaşma değil aktivite kültürel gençlik eylemi olarak nitelendiriliyordu ve kızlar özellikle erkeklerle yalnız buluşmazdı toplu olurdu.. O bakırköy sahilin dili olsada bi konuşsa sonra karşı yaka üsküdar' iskelesi üsküdar hancılar çarşısında'ki o han' vay yavrum vayyy
Gerçi forum toplantısı olsa ortak bir yerde müsait olunsa bir kaç saat yine aynısını yaparım ne var lan otur ye iç sıç s.git evine ne güzel işte..
Ah be ne sünger boblar ne sünepeler var öyle.. Mesela ortamını bile bir arkadaşına sinyal çakarak etiketleyerek yapıyor @noname kanka hatırlıyon mu eskiden? şeklinde ortamının olduğunu şey etmeye çalışıyor jhkjfhkjshfLa biz 2008 de askere gitmeden önce 1 sene öncesinde toplu forum görüşmeleri yapardık ta o zaman derdik ki forumlar bizim kafaları uyuşturmuş biz reel takılalım farklı farklı iller'den toplu görüşmelerimiz olurdu bak ona ne günlerdi derim ama o bir ortamlaşma değil aktivite kültürel gençlik eylemi olarak nitelendiriliyordu ve kızlar özellikle erkeklerle yalnız buluşmazdı toplu olurdu.. O bakırköy sahilin dili olsada bi konuşsa sonra karşı yaka üsküdar' iskelesi üsküdar hancılar çarşısında'ki o han' vay yavrum vayyy
Gerçi forum toplantısı olsa ortak bir yerde müsait olunsa bir kaç saat yine aynısını yaparım ne var lan otur ye iç sıç s.git evine ne güzel işte..