Forumlar'dan başka dünyası olmayanlar

Görüntülenme Sayısı: 88
Copyright @ Charismax
Ben böyle bazen bir kaç sünepe tanıyor ve görüyorum çevresinden bahsediyor reel hayatı ortamı v.s bakıyorum analiz etmem pek umursamam ama bakıyorum yinede şöyle bir düşündüm' şeklinde durup.. Gün 24 saat 21 saat forumlar'da aktif ama bu aktiflik öyle gir çık şeklinde değil bildiğin aktif rol oynuyor.. Kuyruğuna bir basıyorsun diyor ki benim lafımın benzerlerini kullanarak benim hayatım buralar'dan ibaret değil shdfkjhsfg .. Ya oğlum senin dünyan forumlar aq senelerdir öyle hangi senenin hangi günü tatile çıktım haricin'de bir boşluğun var :haha: Ah be ne sünger boblar ne sünepeler var öyle.. Mesela ortamını bile bir arkadaşına sinyal çakarak etiketleyerek yapıyor @noname kanka hatırlıyon mu eskiden? şeklinde ortamının olduğunu şey etmeye çalışıyor jhkjfhkjshf
La biz 2008 de askere gitmeden önce 1 sene öncesinde toplu forum görüşmeleri yapardık ta o zaman derdik ki forumlar bizim kafaları uyuşturmuş biz reel takılalım farklı farklı iller'den toplu görüşmelerimiz olurdu bak ona ne günlerdi derim ama o bir ortamlaşma değil aktivite kültürel gençlik eylemi olarak nitelendiriliyordu ve kızlar özellikle erkeklerle yalnız buluşmazdı toplu olurdu.. O bakırköy sahilin dili olsada bi konuşsa sonra karşı yaka üsküdar' iskelesi üsküdar hancılar çarşısında'ki o han' vay yavrum vayyy

Gerçi forum toplantısı olsa ortak bir yerde müsait olunsa bir kaç saat yine aynısını yaparım ne var lan otur ye iç sıç s.git evine ne güzel işte..

Copyright @ Charismax
Lan aklıma şu'da geldi.. Ben özellikle kendi arkadaşlarımıda getirmeye çalışırdım kanka bak böyle forum ortamı var sende gel falan onlarda s.kerim forumunu derlerdi ki yazılımcısı ustası hepsi şuan iş başında olan kişiler.. Yani reel ortam ile forum ortamı çok farklıydı biz bu tür şeylere ortam demezdik zaman geçirmece konuşma görüşme .. Ha bizim forumlar lirikal forumlar dı rap fan sitesiydi biz şarkı nasıl yaparız nasıl yazarız şeklinde arkadaşlardık düz forumlar değildik ama öncesine dayanan düz forumlar'da vardı orada sorunlar admin çakmış sana hamilesin moderatör yapmadı mı? O konuları konuşurduk gençliğimiz masum çocuktu kafalarımızda maldı bizim.. Özlem ablaya erkan abi çakmış mesela sonra hülya abla bana sorardı ablam erkan abin görüşüyor mu seninle msn de mi diye yoo abla derdim meğer hülya abla erkan abiye aşıkmış.. Düz forumlar'da böyleydi mk :haha:

Copyright @ Charismax
İnsan biraz utanır bana niye laf vuruyorsun adımı da yaz tam olsun shshdjdn :D
Ne lafı la :D Sana niye vurup vurduruyim olim.. Sen ne alaka askfjkjfdh Haa elbise geldiyse giy prenses kldsjgkjsdajaglksdlgkjlskgj

Ben bazen baya sıkılıyorum forumdan hiç giresim gelmiyor. Normalde haftanın 3 4 günü dışardayımdır. Arkadaşlarla gezerim, kuzenlerle takılırım, olmadı misafirlik yeme içme olayları olur, anneme gider gelirim. Dışardayken bile telden bakarım arada gir çık yaparım. Fatih bazen kızıyor birgün de evde dur gitme diye ahahah kdjdkdk Benim kadar sosyal olan yoktur bence. :D

Akşama kadar oturup forum takip edilir mi? İş güç yok mu, kadınların evde işi, gücü,temizliği, çoluk çocuğu yok mu ya…:cautious:
Kim kimi takip ediyor, kim kimin şeyi bana neki derdim bu mu? En güzel cevabı @Destina vermiş zaten.

Yaa bu emojileri niye bir satır boş alta atıyor ki bu da yeni çıktı…:pnd;

Copyright @ Charismax
Akşama kadar oturup forum takip edilir mi? İş güç yok mu, kadınların evde işi, gücü,temizliği, çoluk çocuğu yok mu ya…:cautious:
Kim kimi takip ediyor, kim kimin şeyi bana neki derdim bu mu? En güzel cevabı @Destina vermiş zaten.

Satır atlıyor çünkü css bozdum eriniyom

Bir yeri yaparken diğer yeri bozduğu için. :D

Copyright @ Charismax
Bişi olmaz ya ..ya çift mesaj yazsaydı alt alta o daha kötü.. Sabır hele değiştircem buraları komple daha mühim işlerim var

Copyright @ Charismax