Forumun bazı bölümlerini dışarıya kapatalım mı?

Görüntülenme Sayısı: 313
Copyright @ Charismax
Forum içinde oyunlar olsun genel olsun yazıp yorum yapınca bazen kendimi çıplak vatandaş gibi hissediyorum.. Üye olsunlar değil amacım dışarıdan takip eden yavşak ve kaşarların kendi sitelerinde burada olan alakasız konu başlıklarını kendilerine alması ve onu işlemesinden ben rahatsız oluyorum.. Göt yazsam anatomisin den bahsetsem bana mı göt dedi lan bu diye algı yapan insanlar var..

Bazı kategorileri dışarıya kapata'biliriz komple oyunlar v.s olabilir.. Yada kapatmak yerine full puslandırma bulanıklaştırma da yapabiliriz.. blur'lama yöntemi ile..

Fikir olarak sundum tartışılırsa tartışılsın konu altında aranızda.. Yıl olmuş uzay yılı uzay çağı karşıyım bunlara ama yinede bir düşünün derim ..

Copyright @ Charismax
En çok beni sinirlendiren şey fikirlerin alınması.. Ben burada ne yapıyorsam yeni veya eski bir önemi yok onu hatırlatma alarmı gibi kullanıp aktif hareketlere geçiyorlar diğer siteler'de ne teşekkür var ne birşey lafını edince adımız kıskançlığa yada çekemiyora düşüyor.. Bunu ben genel olarak söylüyorum bir forum yok ki taklit eden 6 adet daha var 5 i de xenforu mk genel forum bile değiller.. Adama dedim madem öyle bir düşüncen var yani soruyorsun özel istek olarak talep etme gel dedim genel forumumuza başlık aç çünkü isteğin özel değil genel forum isteği en azından anlık yazışmaya hayır diyememe olayını ortasından kaldırırsın.. Yok arıyo tarıyo yapmaya çalışıyor yapıyor yarım yamalak ben sana demedim mi diyince ne alaka benim aklımda zaten vardı diyor.. Ya senin aklında vardı kardeşim'de bilinç altını uyandırmışım işte neyse halledeyim diyorum sonra düşman olunuyor sessiz düşman

Birileri üzerine alacak diye kapatma taraftarı değilim. Üzerine olan giyiyor der geçerim. Bakmazsanız görmezsiniz kendi kendilerine yazar, çizer kudururlar. Takıntı edilecek bir şey değil bence.

Copyright @ Charismax
Ayakkabı sana uyuyorsa giy sinsirella diyon sen

Aynen öyle diyorum. Çocuk kafasıyla uğraşılmaz ağlar sızlar hiç çekemem ben.

Copyright @ Charismax
Arkadaşlar yinede kendi aralarında bu konuyu tartışsın belki rahatsız olanlar da vardır ben fikir olarak..