- Konu Yazar
Forum içinde oyunlar olsun genel olsun yazıp yorum yapınca bazen kendimi çıplak vatandaş gibi hissediyorum.. Üye olsunlar değil amacım dışarıdan takip eden yavşak ve kaşarların kendi sitelerinde burada olan alakasız konu başlıklarını kendilerine alması ve onu işlemesinden ben rahatsız oluyorum.. Göt yazsam anatomisin den bahsetsem bana mı göt dedi lan bu diye algı yapan insanlar var..
Bazı kategorileri dışarıya kapata'biliriz komple oyunlar v.s olabilir.. Yada kapatmak yerine full puslandırma bulanıklaştırma da yapabiliriz.. blur'lama yöntemi ile..
Fikir olarak sundum tartışılırsa tartışılsın konu altında aranızda.. Yıl olmuş uzay yılı uzay çağı karşıyım bunlara ama yinede bir düşünün derim ..
Bazı kategorileri dışarıya kapata'biliriz komple oyunlar v.s olabilir.. Yada kapatmak yerine full puslandırma bulanıklaştırma da yapabiliriz.. blur'lama yöntemi ile..
Fikir olarak sundum tartışılırsa tartışılsın konu altında aranızda.. Yıl olmuş uzay yılı uzay çağı karşıyım bunlara ama yinede bir düşünün derim ..