Herkes kendi yüreği kadar anlar, yürek yazar, dil susar….

Görüntülenme Sayısı: 33,466
Fotoğraflar zamanı durdurmuyor aslında.Tamamen hisleri saklıyor.Bir bakışı, bir sarılmayı, bir gülüşün içindeki sevgiyi…

Bazı eski çektiğim fotolara bakınca çok hatırlamıyorum her detayını ama her baktığımda, o an ne hissettiğimi çok iyi biliyorum.

Sıcacık, huzurlu, hüzünlü ama minnet dolu…

Ne zaman üzülsem değişmeye ve soğukkanlı olmaya karar veriyorum ama üzgün halim ve kırgınlığım geçince yine eski konuşan insanlara sert davranamayan ve cana yakın halime geri dönüyorum.

Bu da benim kendine en büyük kırgınlığım…

Kalbimizi hafifletmeye, yüklerimizi bırakmaya ve niyetlerimizi daha sade bir yerden hatırlamaya vesile olsun bu gün…

Berat kandilimiz kutlu olsun…

Her güne yeniden uyanabiliyorsak hala yaşanacak güzel şeyler var demektir.

İyi niyetler, güzel yürekler ve mutlu yüzler hayatımızdan eksik olmasın…

Akşama ne pişiririm, sabah işe nasıl kalkarım derdi yoktu birkaç yıl öncesinde.

Bir çok yük omuzlarımıza binmeden ne güzel yaşıyormuşuz farkında olmadan…

Biraz saf, biraz asi, biraz da kırılgan olabiliyorum.İşte tam da bu yüzden gerçek ve samimi.:-) Hayatın kendisi gibi, bazen kırılabiliyor, bazen direniyor, bazen de göz kırpıyor.

Anlatması kolay değil aslında ama yaşamak mümkün.Bazen susup dinlemek, bazen de haykırmak istiyor insan.

İşte böyle bir yol bu…bazen yumuşak, bazen sert….ama her daim benimle…

Dikenlerle dolu şu hayatta insanın bahçesini ekip biçmesinden daha iyi bir yaşam düşünemiyorum.

Hayatımız her zaman kolay değil ama, insan kendi iç dünyasında neyi büyüttüğüne karar verebiliyor.

Belki de asıl meselemiz dikenlere rağmen çiçek açtırabilmek…

Hava yumuşadı, yavaş yavaş bahar geliyor.Kuru soğuklar da geçti, hafif esiyor artık.

Havada her şey yoluna girecek kokusu var, biraz sabretsek yoluna girecek gibi.

Bu hissi seviyorum….

Bazı sayfalar hüzünlü, bazıları ise fazlasıyla heyecanlı olabilir ama kalem her zaman benim elimde.

Kendi hikayemin hem yazarı hem de başrolüyüm.Her satırda daha da güçleniyorum.

Biliyor musunuz bazı şeyleri görmezden gelince saf zannediyorlar insanı.Oysaki bana göre; görmezden gelmek saflık değil zekadır.

Her şeye karşılık verirsen tükenirsin.Her sesi dikkate alırsan, aklını kaybedersin.

Bazı şeyleri bilerek yok saymak, ruhunu korumaktır diyorum….

Yolculuk bazen insanı çocukluğuna götürüyor.Sorumluluktan uzaklaştıkça, özgürlüğün tadını yeniden keşfediyor ve o masum, kaygısız günlere geri dönüyorsun.

Bir anda kendini çocukluk anılarından kalan bir kartpostalın içinde buluyorsun.Rüzgar saçlarını savururken, gökyüzü tıpkı çocukken baktığın kadar geniş ve sonsuz görünüyor.Koşulsuz mutluluğun, keşfetmenin heyecanının tam ortasındasın.

Dünya ne kadar büyük olursa olsun, kalbin hala o küçük çocuğun hayalleriyle dolu…

12 saat oruç tutup, 10 dakikada doyduğunu hissetmek.

Bu dünyanın zevklerinin ne kadar geçici olduğunun en mükemmel örneği sanırım.

Gün gelir kış da biter, bitmemiş şey değilki.Bahar gelir sonra.Bir serçe yatak odanın camını yine gagalayarak uyandırır beni.Ne giysem yakıştığı günlerim olur yine.
Ellerim cebimde yürürüm yine caddelerde.

Durup masmavi gökyüzünde beyaz bir bulutun geçiş törenini izlerim.Tanıdık tanımadık herkese gülümseyesim gelir.Herşey tam kıvamında olunca illaki mutlu olurum.

Hayat bu ya, her şey bir gün gelip geçer, ya da ne bileyim canım, alışırız belki de.
Alışmadığımız şey değil ki…

Topunun soyuna bir kadeh kibrit suyu içtiğim umutlarımın; bir türlü tükenmeyişine.
S E V D A L I Y I M …..

Bozuk müzik kutusundaki o muazzam şarkıya kulak verdiğim an, fark ettim…kimsenin duyamadığı güzellikler var ve onları elde etmek için, insan birazcık delirebilmeli …

Bugün küçük bir kız çocuğuna markette bir şey eline vermiştim gülümsedi ve bana kalbimi ısıtıyorsun dedi.Nereden biliyor böyle konuşmayı hayret ettim ve niye yalan söyleyim benimde kalbim ısındı.

Sizede güzel cümleler söyleyen, içinizi ısıtan kişiler olsun…

Şimdi ben şunu söylüyorum; başarmak başkasının gözüyle değil, kendi içimde kazandığım zaferin değerinde ölçülür.

Ben tek başıma kazandım, kendim olmamın huzurunu, hiç bir sahteliğe satmadım.

En büyük servetim, minnetim kendimde…kimseye borçlu değilim…;kudele;