Elysian Katılım 2 ay 23 gün Mesajlar 236 Tepkime puanı 58 Yaş 35 Konum Ordu 5/3/25 #1 Seni sen olduğun için seven hiç oldu mu?
Charismax EsoEs Katılım 3 ay 3 gün Mesajlar 1,838 Tepkime puanı 1,110 Yaş 36 Konum A Kalite 5/3/25 #2 Elysian' Alıntı: Seni sen olduğun için seven hiç oldu mu? Genişletmek için tıkla ... Şunu bırakıyorum buraya dikkatli piliis aksi takdirde silinir konu çok fazla böyle açılırsa Konu 'Soru Sor Öğren - Forumtagram Kuralı' 30/1/25 Tek kural .. Attığınız başlığı konu içine yazmayın .. Nokta dahi olsa başlıktan farklı bir içerik girin lütfen.. Yani özetle şunu yapmayın.. Türkiye'de gezilecek en güzel yerler neresidir? Türkiye'de gezilecek en güzel yerler neresidir? Gibi yapmamaya özen gösterin .. Kişisel sorularınızda bunu yapabilirsiniz.. Ama genel konu kasma anlamında lütfen yapmayın.. El cevap: Beni ben olduğum için seven ailem ve eşim var ' eşimde ailem..
Elysian' Alıntı: Seni sen olduğun için seven hiç oldu mu? Genişletmek için tıkla ... Şunu bırakıyorum buraya dikkatli piliis aksi takdirde silinir konu çok fazla böyle açılırsa Konu 'Soru Sor Öğren - Forumtagram Kuralı' 30/1/25 Tek kural .. Attığınız başlığı konu içine yazmayın .. Nokta dahi olsa başlıktan farklı bir içerik girin lütfen.. Yani özetle şunu yapmayın.. Türkiye'de gezilecek en güzel yerler neresidir? Türkiye'de gezilecek en güzel yerler neresidir? Gibi yapmamaya özen gösterin .. Kişisel sorularınızda bunu yapabilirsiniz.. Ama genel konu kasma anlamında lütfen yapmayın.. El cevap: Beni ben olduğum için seven ailem ve eşim var ' eşimde ailem..
Parisi Katılım 2 ay 8 gün Mesajlar 99 Tepkime puanı 98 Konum Favela 5/3/25 #3 Ailem haricinde ( annem, babam ve kardeşimi kastediyorum ) 32 yıllık bir dostum var. Menfaatsiz, çıkarsız seven arayan tek insandır kendisi.
Ailem haricinde ( annem, babam ve kardeşimi kastediyorum ) 32 yıllık bir dostum var. Menfaatsiz, çıkarsız seven arayan tek insandır kendisi.
İlkiz Katılım 2 ay 27 gün Mesajlar 1,671 Tepkime puanı 695 Konum Yıldızlardan 5/3/25 #4 Ailemdir birde kuzenim ve bir arkadaşım var