Şuan Ne Düşünüyorsunuz?

Görüntülenme Sayısı: 1,269
Copyright @ Charismax
Bir iki aydır pasif takılıyorum dikkat etmiyor çarpılacak

Copyright @ Charismax
Bens

Hafta sonu dolu geçti ama güzeldi şimdi ev haliyle ilgilenmem lazım

Copyright @ Charismax
İframe

Üşüdüm, yoruldum çay içerek dinlenmek istiyorum.

Copyright @ Charismax
Aşkından öldükleriniz için yapmadılarınızı ben çeyrek asırdır beraber olduğum karım için yapıyorum.. O yüzden çokta ilişki konusunda konuşmayalım isterseniz..

Copyright @ Charismax
Şimdi ben hanıma söz verdim ev işi bende ben hallederim dedim ama ben sıralı sistemli bir insanım ... Şimdi bulaşıkları koydum yıkamaya 1 saatten fazla sürecek o bitse bir saatte dizme tezgah toparlasam... sonra yeri çeksem biraz paspas biraz görüntü dekarasyon yapsan tamam ... Normalde bulaşık yıkanırken yapmam lazım ama takıntılı olmak böyle bir şey bitmeden olmaz... Mecbur bekliycez yetişmezse hatun geldiğinde de istifimi bozmam

Şimdi ben hanıma söz verdim ev işi bende ben hallederim dedim ama ben sıralı sistemli bir insanım ... Şimdi bulaşıkları koydum yıkamaya 1 saatten fazla sürecek o bitse bir saatte dizme tezgah toparlasam... sonra yeri çeksem biraz paspas biraz görüntü dekarasyon yapsan tamam ... Normalde bulaşık yıkanırken yapmam lazım ama takıntılı olmak böyle bir şey bitmeden olmaz... Mecbur bekliycez yetişmezse hatun geldiğinde de istifimi bozmam
Hadi çenen işlemesin işe yara az.Bitir işleri, ben bitirdim sıra yemek yapmaya geldi.
Yemeğimi de aklımda belirledim.

Yalandan elinin ucuyla yapma ha tertemiz et heryeri durma. ;alkış;

Copyright @ Charismax
Hadi çenen işlemesin işe yara az.Bitir işleri, ben bitirdim sıra yemek yapmaya geldi.
Yemeğimi de aklımda belirledim.

Yalandan elinin ucuyla yapma ha tertemiz et heryeri durma. ;alkış;
Bitirdim dışardan su bile doldurdum marketten almadım.. Oh miss yemek akşamdan kalma vardı bişiler iftara ayarlanır... Evet sıra keyifte bir sigara yakmak vardı la tüh

Düşünecek bişey kalmadı hepsi yapıldı, haftaya hazırız. ;alkış;

Copyright @ Charismax
Sinirim nasıl bozuluyor ama nasıl evi ateşi veresim geliyor.. Şu forum beni acayip hırçınlaştırdı lan .. Ne kadar sürecek bu ne kadaarrr

Copyright @ Charismax
sevmediğim insanla aynı ortamda olmak sinir bozucu bilerek çağırıyorlar bence
Bende ileride senin gibi full küçük harflerle yazacam... Telefon klavyesi küçük başlıyor, pc klavyesi de küçük, adamlar otomatik yapmadığına göre ne yoracam parmaklarımı bende küçük takılcam

Copyright @ Charismax