Üyeliğim ile girsene online göster beni

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Charismax
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Görüntülenme Sayısı: 1,575
Copyright @ Charismax
Bazı arkadaşların teklif ettiği bir durum... Ben giremiyorum benim üyeliğim ile gir mesaj yaz..

Kvkk gevşeğinin özel önemsemesi... Dedik ya kimse güvende değil..

Sözde her konuşulanı birbirimize söyleyip haberimiz oluyormuş ya hani. Aylar sonra bunu sanada yaptığını duyunca şaşırmıştım. Söylemiyoruz ki ağa keşke o zaman bilseydim tavrım daha sert olurdu. Sonrada güvenden dürüstlükten bahsediyor. Taa o zamanlar niyet belliymiş. Neyse çoğu şeyi unuttum yapıyorumda sende önüme ısıtıp koyuyon. :D

Copyright @ Charismax
Sözde her konuşulanı birbirimize söyleyip haberimiz oluyormuş ya hani. Aylar sonra bunu sanada yaptığını duyunca şaşırmıştım. Söylemiyoruz ki ağa keşke o zaman bilseydim tavrım daha sert olurdu. Sonrada güvenden dürüstlükten bahsediyor. Taa o zamanlar niyet belliymiş. Neyse çoğu şeyi unuttum yapıyorumda sende önüme ısıtıp koyuyon. :D
Bana hiç güvenmeyenin mesaj sayısını takıntı etmesi.. Yav sen kimsin abi

Dost içinde olsa kural çiğnememişim kötü olmuşum. Çok dert değil kendini bildikten sonra. :p

Copyright @ Charismax
Dost içinde olsa kural çiğnememişim kötü olmuşum. Çok dert değil kendini bildikten sonra. :p
Anlamadığım tek kafa.. Fatih bilmesin neslihan bilmesin.. Biz kimiz? Sen kimsin dış kol?
Bu tür insanların hainliği memleket içinde sıkıntı.. Neyse konumuz gündelik hayat

Tek bilirkişi kendi. Çürükleri şutlatacak sağlamlarda var bakacağuk.

Copyright @ Charismax