Uzman olduğunu idda eden insanların uzman olmayanlar içinde yükselişi

Görüntülenme Sayısı: 574
Copyright @ Charismax
Bak şimdi ben rap yapıyorum söz yazıyorum.. Söz yazmadan rap yapan da var hazır olan ama söz yazmak zaten yapmasan da yapıyor olabilme yetisini taşır onuda yaparım yaptım'da bir çok kez... Bir ortam'da bir dalın'dan ben uzmanım diyerek tartışa'bilirim.. Bir çok onlarca kişi'de bana katıla bilir.. Ama forum gibi yerlerde sadece beğeniye sunarsın beğenir beğenmez başka bir yorum yapamaz yapıyorsada o hasetlik yada başka bir'şeydir.. Çünkü mutfak ile salon ayrı olduğu gibi evler'de bazı tekniklerde'de öyledir..

Mesela eski bir forum sürümü ips diyelim eski php 4 falan kullandığı zamanlar yada vbulletin 3 diyelim .. Burda birisi çıkıp ben destek sitesi açıcam orjinal sitesi kapandı demesi ve uzman arkadaşın uzmanlığını ben sadece vbulletin 3 ve ips biliyorum demesiyle sınırlaması çok komik.. Kendisine ait bir sunucu olmadan hosting firmalarının düşük planlı sunucusun'da PAYLAŞIMLI hosting'de bulunup .. Sorun yaşadığın'da HOSTİNG tarafından ve sorun düzeldiğin'de kendisini ön plana atıp yaptım konuştum demesi kadar saçma ve insaları kandırma gösteriş yapma durumu dünya'da eşi benzeri yok.. .. Hosting sürüm uyumluluğunu kestiği zaman senin uzmanlığın hosting desteklemiyor savunmasıyla kalacaktır... Mesela ben windows XP uzmanıyım ama çalıştırıyorum kendi dünyam'da ama yok kimse bir vaad'de bulunmuyorum.. O yüzden bu tip insanlar konu hakkında fikri olmayanların içinde bilgili görünürler.. Bunuda beğeni almak için kendisin'den söz ettirmek için kullanırlar.. Bir iş' yapıyorsan ve mükemmelsen tabiki' bunu pazarla ego'da olsun ukalalık'da yap.. Ama dibi su tutmayan kuyuya'da boşuna kova attırma .. İps, vbulletin bir örnektir.. Xenforo 1.5 var mesela çalışıyor o'da gidecek komple .. Yani şunu demek istiyorum.. Destek veriyorsan maden'de dağ'da dere'de senin olmalı.. Kime destek vereceksin kendini sağlama almadan.. Hosting firman sürümü kapatsa destek siten'de kapalı.. GSDGG Sunucun yok' laf var sadece .. Ayy birde smf'den xenforo'ya geçti bu.. Kendisini tanımıyorum ama uzun süredir biliyorum baş harfi ahmed

Copyright @ Charismax
Bir ekleme yapmak istiyorum bu gözüm'den kaçmadı' kim üstüne alınırsa ben tekim diyenler alınacaktır'da tek değilsiniz adamlar vbulletin 3 ü kodlamış ticari siteye çevirmiş sen daha var olan mevcut sürüm desteği durmuş forum sitesinin http - https yönlendirmesini yapamıyorsun .. Bütün çevreni düşman ilan edip laf atıp vbulletin 3 kullanan kesimi kendin'den nefret ettirerek açacağın siteye'de gelmesini engelliyorsun.. Bunun sebebi mevcut düzende seninle beraber olan sıfır teknik bilgili kişileri koyun yerine koyup güdmeye çalışman diyecem'de sen kimsin :D Kendini alkışlatman'dan ötürü.. Bak çok doğru bir gözüm'den kaçmayan bir olay bu.. Kime kimlere destek vereceksin ? .. Stilborn gibi bir arkadaş vardı bu forum alemin'den geldi geçti çok severdim kendisini rahmetli :D Gerçi nick nicki botlar'mış .. Hangisi şeyapamadım ... Ha birde eski köşede bucakta kalmış orjinal ürün eklentilerini alıp tozunu çırpıp ben yaptım diye şey yapıyorsun ya.. Sen o siteyi bir aç gerçek uzmanlar merak edip gelecektir mutlaka onlara'da anlatırsın şöyle yaptım böyle yaptım diye .. Adam benim o eklenti derse şaşırma ama..

Kullanmıyoruz ama şunu eklemek istiyorum kim olursa olsun bu yönde vBulletin siteleri için destek sitesi açan olursa kendi alanında faydalananlar olur illaki. vB 3 den vB 6 hepsini kapsar vBulletin destek dediğin. Lakin bugün çok sinir olduğum bir şeyi ekleyeyim şuraya. Destek sitesinde insanların alması ve indirmesi için paylaştıklarının lafını sırf kendini övmek için, indirmeye gelenler var deyip sonradan saçma ve rezilce; zaten alınsın diye paylaşıyoruz denecek mi? Kimse size kendini bildiğiniz adıyla tanıtmak zorunda değil, üye olmak zorunda da değil. Düşmanın dahi olsa başka nickle gelip alabilir çünkü herkes için açık olarak paylaşılıyor. Yani ben böyle bi yerden asla yardım almazdım şu saatten sonra. Ayrıca yoktan var edilen eklentilerde değil zamanında indirilen eklentileri tekrar pazarlama durumu bu. Bir çok yerde sürümlere göre güncelleyenler var yabancı sitelerde oradan alınıp ben yaptım ben kodladım denecekse ben herkese hepsinin alacağı yabancı siteleri atabilirim paylaşım yapanları. Bizim insanlarımız yabancı siteler içinde bulunmadığı yada dilleri olmadığı için bilmiyorlar. O yüzden biri bunu yapınca kıymete biniyor ama o kişi yapmıyor bunu sıfırdan kodlamıyor bi eklenti çıkarmıyor yani bunu bilsinler. Salak yerinede konmasınlar bugün yeterince sinir kotamı doldurdum. Uzak durulması gereken insanlar var bunlarda onlardan birisi. Söyleyeceklerim bu kadar bb.

Copyright @ Charismax
Ha dur bak şunu'da ekleyeyim.. Kıskanıyorlar dedim benim lafımı bulunduğun ortamlar'da 3 sene sonrasın'da kendine kullandın.. Benim bir takıntım var gerçekten söylüyorum.. Reel'de hele daha çok takıntılıyım.. Adam geliyor tamam mı benim işim hakkın'da bir iş yapıyor benim ne iş yaptığımı bilmiyor genel'de öyle olur hep.. Anlatıyor konuşuyor anlattıkları konuştukları'da benim çevrem.. Ama ben bile kendim hakkında bilgi vermemişimdir yani anlatmam şunu şöyle yaparım bunu böyle gördüm bak bunu böyle yapıyorlar demem o yüzden bildiğimi asla anlatmam konusu açılınca köşeden buçaktan girerim.. Bu adam reel'de konuşuyor işte şurdan aldım burdan ürettim.. O bursa tekstilciler.. Antep bakırcılar... Lan dedim abi kardeş sen ne anlatıyon? Uzatmıycam takıntıma getiriyorum olayı .. Çevre yabancı olsun yakın olsun mal yerine konulduğun'da ben duramıyorum.. O yüzden bazen patlıyor bende aq

Copyright @ Charismax
Kullanmıyoruz ama şunu eklemek istiyorum kim olursa olsun bu yönde vBulletin siteleri için destek sitesi açan olursa kendi alanında faydalananlar olur illaki. vB 3 den vB 6 hepsini kapsar vBulletin destek dediğin. Lakin bugün çok sinir olduğum bir şeyi ekleyeyim şuraya. Destek sitesinde insanların alması ve indirmesi için paylaştıklarının lafını sırf kendini övmek için, indirmeye gelenler var deyip sonradan saçma ve rezilce; zaten alınsın diye paylaşıyoruz denecek mi? Kimse size kendini bildiğiniz adıyla tanıtmak zorunda değil, üye olmak zorunda da değil. Düşmanın dahi olsa başka nickle gelip alabilir çünkü herkes için açık olarak paylaşılıyor. Yani ben böyle bi yerden asla yardım almazdım şu saatten sonra. Ayrıca yoktan var edilen eklentilerde değil zamanında indirilen eklentileri tekrar pazarlama durumu bu. Bir çok yerde sürümlere göre güncelleyenler var yabancı sitelerde oradan alınıp ben yaptım ben kodladım denecekse ben herkese hepsinin alacağı yabancı siteleri atabilirim paylaşım yapanları. Bizim insanlarımız yabancı siteler içinde bulunmadığı yada dilleri olmadığı için bilmiyorlar. O yüzden biri bunu yapınca kıymete biniyor ama o kişi yapmıyor bunu sıfırdan kodlamıyor bi eklenti çıkarmıyor yani bunu bilsinler. Salak yerinede konmasınlar bugün yeterince sinir kotamı doldurdum. Uzak durulması gereken insanlar var bunlarda onlardan birisi. Söyleyeceklerim bu kadar bb.
Şu ilk biz yaptık dediği tema vardı ya gece gündüz geçişli birde renk geçişli .. Renk geçişi olunca gece gündüz diyorlar o ayrı bir kafa'da.. vb nin org sitesinde vardı yabancı dil ile yapılmış size attıydım.. Gel'de sövme

Şu ilk biz yaptık dediği tema vardı ya gece gündüz geçişli birde renk geçişli .. Renk geçişi olunca gece gündüz diyorlar o ayrı bir kafa'da.. vb nin org sitesinde vardı yabancı dil ile yapılmış size attıydım.. Gel'de sövme
Ben diyeceğimi dedim. İrc de bunun konusunu açmışlardı orada bile nerde siz yaptınız zaten vardı diye dalgasını geçmişlerdi birdaha yazamadılar konu öyle kaldı gitti. Kimse salak olmasın ne yapayım ya neyse siniri mi hoplatma daha sgvdsghffg

Copyright @ Charismax
Ben diyeceğimi dedim. İrc de bunun konusunu açmışlardı orada bile nerde siz yaptınız zaten vardı diye dalgasını geçmişlerdi birdaha yazamadılar konu öyle kaldı gitti. Kimse salak olmasın ne yapayım ya neyse siniri mi hoplatma daha sgvdsghffg
Senin dediğin de laf mı şimdi... Böyle kişiler olmasa biz kime çatıcaz... Ara sıra patlayak sönek.. Aha kaçtı hevesim seneye bir daha artık

Son düzenleme:
Copyright @ Charismax
Ben bilsem böyle mi olur :d boynuz kulağı geçmiş mi mesele o. geçmeden geçtim havalarına girmek sıkıntı. :d
Senin ağğğzının kenarın'dan damlamayan şerbetimsi baklava çöreğini yedirtirim sdhjfhsjkhsjkghkjshglksjglks

Copyright @ Charismax
Ben uzatmadım sayın yöneticim kimden söz ediyor olay ne onu bile bilmiyorum o eğleniyor ben de eğleniyorum kendimce kjasdkjdsaf
Kardeş yalan söylüyor konuyu biliyor bunada salla iki torpil dsfsdf

Copyright @ Charismax