Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Aldatan insan affedilmeli mi?

Aldatan insan affedilmeli mi?

Tabi ki hayır.
Kendisine saygısı olan bir insan asla böyle bir şey yapmamalı. Affettiğiniz takdirde kendinize olan saygınızı da yitirirsiniz. Kaldı ki bir kere aldatan tekrar aldatır, yeter ki uygun koşullar oluşsun.

Konu güzel de.. Şöyle bir şey var dikkat edelim piliss

Bir önceki konuda sanki affetmek falan evet yani gibi bir şey yazmıştın.. Bi yerde gördüm ama tam yeri hatırlayamadım .. İnsanlar ilişkide birbirini affetmeli mi ne öyle bir konuydu sanki.. Konu af olunca kapı aynı yere açılıyor gibi..

Aha buldum..

Şimdi ne alaka diyecen.. Aynı şey o'da ilişki bu da ilişki fsdfgs

Son düzenleme:
Bir önceki konuda sanki affetmek falan evet yani gibi bir şey yazmıştın.. Bi yerde gördüm ama tam yeri hatırlayamadım .. İnsanlar ilişkide birbirini affetmeli mi ne öyle bir konuydu sanki.. Konu af olunca kapı aynı yere açılıyor gibi..

Aha buldum..

Şimdi ne alaka diyecen.. Aynı şey o'da ilişki bu da ilişki fsdfgs
Yoo değil 😁
Biri sorunları çözmek için affetmek bir yöntem olabilir mi diyor. Sorun vardır, çözmek istersin. Diyelim ki sınırlarını henüz bilmediği için seni üzdü. Affedersin ki yol alınabilsin, konuşulabilsin, anlaşılabilsin.
Aldatmak öyle mi? Çözülecek bir şey yok ki orda. Affetmek istemeyi bırak, yağmurlu havada su vermeyeceğin gibi, zührevi bir hastalıktan inleye inleye gebermesini dilersin 🤣

O yüzden affetmek, sorun çözümünde, genel manada kullanılabilir ama spesifik hata/yanlış/sorun sorarsan mutlaka kullanılamayacağı yeri bulursun 😊

Yoo değil 😁
Biri sorunları çözmek için affetmek bir yöntem olabilir mi diyor. Sorun vardır, çözmek istersin. Diyelim ki sınırlarını henüz bilmediği için seni üzdü. Affedersin ki yol alınabilsin, konuşulabilsin, anlaşılabilsin.
Aldatmak öyle mi? Çözülecek bir şey yok ki orda. Affetmek istemeyi bırak, yağmurlu havada su vermeyeceğin gibi, zührevi bir hastalıktan inleye inleye gebermesini dilersin 🤣

O yüzden affetmek, sorun çözümünde, genel manada kullanılabilir ama spesifik hata/yanlış/sorun sorarsan mutlaka kullanılamayacağı yeri bulursun 😊
Aldatılmak da bir sorun olduğunu göstermiyor mu? Niye aldatıyor?

Kesinlikle bir sorun olduğunu gösteriyor. Fakat benim çözmeyi tercih etmediğim bir sorun. Bir sonraki hatunla çözebilir isterse 😁

Sence her sorunu çözmek zorunda mıyız?
Ama sorunlar öyle halledilir demişsin ben senin verdiğin cevabın yalancıyısım :haha: Seviyon seviliyon nerden çıktı bu aldatma al sana sorun işte ya sorun sende ya onda çöz bunu sebebini öğren .

Ama sorunlar öyle halledilir demişsin ben senin verdiğin cevabın yalancıyısım :haha: Seviyon seviliyon nerden çıktı bu aldatma al sana sorun işte ya sorun sende ya onda çöz bunu sebebini öğren .
Allah Allah! Öğrenmicem 🤣
Aldattığı kadınla çözsün 😒
Olmayan adamın olmayan aldatmasına sinirlendim, görüyor musun? 🤣

Geri
Üst Alt