Aldatan insan affedilmeli mi?
Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!Bir önceki konuda sanki affetmek falan evet yani gibi bir şey yazmıştın.. Bi yerde gördüm ama tam yeri hatırlayamadım .. İnsanlar ilişkide birbirini affetmeli mi ne öyle bir konuydu sanki.. Konu af olunca kapı aynı yere açılıyor gibi..
Yoo değilBir önceki konuda sanki affetmek falan evet yani gibi bir şey yazmıştın.. Bi yerde gördüm ama tam yeri hatırlayamadım .. İnsanlar ilişkide birbirini affetmeli mi ne öyle bir konuydu sanki.. Konu af olunca kapı aynı yere açılıyor gibi..
Aha buldum..
E herhalde.
Affetmeyince hiç bir sorun çözülmüyor ki.
Şimdi ne alaka diyecen.. Aynı şey o'da ilişki bu da ilişki fsdfgs
Aldatılmak da bir sorun olduğunu göstermiyor mu? Niye aldatıyor?Yoo değil
Biri sorunları çözmek için affetmek bir yöntem olabilir mi diyor. Sorun vardır, çözmek istersin. Diyelim ki sınırlarını henüz bilmediği için seni üzdü. Affedersin ki yol alınabilsin, konuşulabilsin, anlaşılabilsin.
Aldatmak öyle mi? Çözülecek bir şey yok ki orda. Affetmek istemeyi bırak, yağmurlu havada su vermeyeceğin gibi, zührevi bir hastalıktan inleye inleye gebermesini dilersin
O yüzden affetmek, sorun çözümünde, genel manada kullanılabilir ama spesifik hata/yanlış/sorun sorarsan mutlaka kullanılamayacağı yeri bulursun![]()
Kesinlikle bir sorun olduğunu gösteriyor. Fakat benim çözmeyi tercih etmediğim bir sorun. Bir sonraki hatunla çözebilir isterseAldatılmak da bir sorun olduğunu göstermiyor mu? Niye aldatıyor?
Ama sorunlar öyle halledilir demişsin ben senin verdiğin cevabın yalancıyısımKesinlikle bir sorun olduğunu gösteriyor. Fakat benim çözmeyi tercih etmediğim bir sorun. Bir sonraki hatunla çözebilir isterse
Sence her sorunu çözmek zorunda mıyız?
Allah Allah! ÖğrenmicemAma sorunlar öyle halledilir demişsin ben senin verdiğin cevabın yalancıyısımSeviyon seviliyon nerden çıktı bu aldatma al sana sorun işte ya sorun sende ya onda çöz bunu sebebini öğren .
Olur olur prens olur bir gün duyarız hadi hayırlısıAllah Allah! Öğrenmicem
Aldattığı kadınla çözsün
Olmayan adamın olmayan aldatmasına sinirlendim, görüyor musun?![]()
Nolur doğru düzgün bir konuda dile bunuOlur olur prens olur bir gün duyarız hadi hayırlısı
Yav işte prens prensesini bırakıp benim geçmişim yok diyecek sana.. Ah şu erkekler hepsi mal dimi dkdkNolur doğru düzgün bir konuda dile bunu
Aldatma konusunda prens dilenmez ki!![]()
Sen öyle diyorsan öyledirYav işte prens prensesini bırakıp benim geçmişim yok diyecek sana.. Ah şu erkekler hepsi mal dimi dkdk
Allah neşeni enerjini hiç eksik etmesin emi..Sen öyle diyorsan öyledir![]()