Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
1 Ağustos 2025 Sinemada | 1s 25dk | Aksiyon,Komedi
Yönetmen Akiva Schaffer
Senarist Dan Gregor, Doug Mand
Oyuncular: Liam Neeson, Pamela Anderson, Paul Walter Hauser
Orijinal adı The Naked Gun
Özet
Çıplak Silah, dünyayı kurtarmak için gereken özel becerilere sahip bir adamın hikayesini konu ediyor. Elit bir polis birimine liderlik edip dünyayı kurtarmak için gereken yeteneğe sahip tek bir kişi var: Teğmen Frank Drebin Jr. Efsanevi babasının izinden giden Drebin, bir sürü saçma görevden diğerine savrulurken bolca kafa karışıklığına ve beklenmedik başarılara yol açar.
Çocukken ailece izler gülerdik. Güzel filmdi hatta 2 gün önce tv de verdiler yine izledim. Yanılmıyorsam 3 serilik filmdi. Artık eski filmlerin 2025 versiyonunu tekrar çekiyorlar farklı kişilerle. Leslie Nielsen tam filme uyuyordu tipinden tut hareketlerine kadar komik biriydi ama Liam Neeson daha çok aksiyon filmlerinden aşina olduğumuzdan komedi filmine yakıştıramadım tipleme ve hareketleride uymuyor komik aksiyona uymuyor yani. Acaba Leslie Nielsen yerine adı L ve N ile başlıyor diyemi seçtiler bilemedim.