Genel Forum Site Forumtagram sitemiz sizler için en iyi kullanım kolaylığını sunmaktadır.

Forumsitem.com sitesi için düşünme süreci

Bence hiiiç..
Daha önce duyurduğum forumsitem.com sitesi benim kişisel kendime ait bir sitem olarak burada duyurmuştum.. Zaman öldürme amaçlı paylaşımlar ve kendim için bazı deneysel şeyler yapıyordum.. Bir e posta ile bir şirket bana ulaştı.. Şirket diyorum kişi ismini namını vermeden.. Alan adı toplayan birileri bana fiyat teklifi sundu.. Hayır v.s desem de bir takım açıklamalar yapıp beni düşünmeye sevk ettiler.. Bu konuyu açacağımı kendi iç sitemin üye unsurlarına duyuracağımı da kendilerine söyledim sorun olmaz dediler.. Bir kaç gün düşüneceğim kendim de olumlu bir sebep görürsem satışını gerçekleştire'bilirim.. Satılmak için açılmayan bir site'dir.. Lisanslı bir alt yapıya sahiptir ama site ile değil alan adı ile ilgilendikleri için fazla site detayına girmedim...

Bana artısı şu :

Benim parasal bir alakam yok ama teklif cazip bir teklif, benim kafam orası giderse alt yapı ne olacak diye düşünüyordu.. Burasını oraya taşıyabilirim.. Buranın alt yapısı barındırma servisi bize özel yapılandırma yaptı benim isteğim doğrultusunda tam uyumlu olmasada uyumluluk gösteriyor.. Diğer taraf ise tam uyumlu taşıyabilirim.. Yani ben ufak hesap yapıyorum ama fs sitesi büyük hesap olarak konuşuluyor .. Bura'da forumsitem e üye olan arkadaşlar yok zaten duyurusunu yaptığım için tekrar dan böyle bir bilgilendirme yaptım size.. Hala düşünüyorum projem var mı devam ettirmeli miyim durdurmalı mıyım diye bakalım ..

Samimi olmak gerekirse forumsitem alan adı ismi bana pek özel bir isim gelmiyor kendilerine de söyledim ama samimiyetle almak istediklerini söylediler..