Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

İçinden Geleni Söyle

Valla daha yeni genç bir kardeşimizi beğeniyordu cjxjxj Dikkat et yenge bu erkeklere güven olmaz 😂😂
Buraya video atmıştım kendini dünya güzeli sanan kızı. :D O kıza yoo güzel asb dedi kfkfkf. Bu adam Angelina Jolie ye çirkin diyen kişi daha ne olsun kdkdkdkd Benide çirkin görüp aldı herhalde onda çirkin = güzel demektir kdndkdkd Neyi kimi kıskanayım bilemedim şimdi. :hahaha;

Buraya video atmıştım kendini dünya güzeli sanan kızı. :D O kıza yoo güzel asb dedi kfkfkf. Bu adam Angelina Jolie ye çirkin diyen kişi daha ne olsun kdkdkdkd Benide çirkin görüp aldı herhalde onda çirkin = güzel demektir kdndkdkd Neyi kimi kıskanayım bilemedim şimdi. :hahaha;
Kim angela kırmızı çizgimiz tom raider oynadım orta okulda ben

Lan çok akıllıca. Uyanığa bak. Bu sayede kandırıyor.

Enişteden ders alabiliyor muyuz hxhxhxb

Sanki gözün kapalı evlendin
Sanki imzayı attıktan sonra gördüde kandırdı diyor birde Angelina Jolie olarak kandırmışım sjgfdjlhgdfjgh

Hee bak böyle kandırdım. :D:D:D:D

TllASH.jpg

Geri
Üst Alt