Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)
Üye Ol!En azından yine bir fiyatın varmış pehh999.999.999.999.999 kentrilyonluk insanım.
20 tlSize ne kadar lazım?
Taze bitti
Herkes ödeyemez :dEn azından yine bir fiyatın varmış pehh
Reklamlar kudurdu jddkdk ben çoğaltmadım dns ayarı gibi oturunca arttıkca arttı.. Aklıma şeyi getirdi bu sen varmıydın hemenpaylas.com.tr sitem varken bi ara satışa çıkarmıştım adsense pin muhabbeti vardı neyse yazmaya üşendim sonra bi ara şeyaparımHerkes ödeyemez :d
Onu bilmiyorumReklamlar kudurdu jddkdk ben çoğaltmadım dns ayarı gibi oturunca arttıkca arttı.. Aklıma şeyi getirdi bu sen varmıydın hemenpaylas.com.tr sitem varken bi ara satışa çıkarmıştım adsense pin muhabbeti vardı neyse yazmaya üşendim sonra bi ara şeyaparım
Reklam mı varmış ben göremiyorum: dFiyat biçmeyelim herkesin bir fiyatı var elbette.
Bu arada forumdaki reklamlarla başed emiyoruz arkadaş hemen çöküyorlar.Bilgisayarda iyide yine ama telde bakıp bişeyleri yazmak önceden kolaydı ama bu reklamlar dahil olalı şahsen ben zorlanıyorum.
Ben görüyorum varmı bunları görmemenin bir çaresiReklam mı varmış ben göremiyorum: d
Reklam engelleyici kullanmakBen görüyorum varmı bunları görmemenin bir çaresi