Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Nice sağlıklı yaşların olsun Regex

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olsun.

Duygularının mutlulukla kaynaştığı bu güzel ve özel günde, bütün arzularının hayata geçmesi temennisi ile en kötü gününde böyle olsun.

Doğum günün kutlu olsun.

Buraya da üyeymiş vay. Klasik mesajımı yazayım. :D

Bu doğum günü mesajına şöyle başlamak istiyorum; Hayat bazen çok ilginç tesadüflerle başlar. Bazen bir selamla, bazen sadece bir yorumla ya da basit bir konuşmayla. Biz de belki uzun zamandır aynı forumlarda denk gelmiş, birbirimizin farkında olmuş ama gerçek anlamda tanışmamız zaman almış insanlardanız. Ama zaman, çoğu şeyin en güzel tanığıdır. Zamanla kurulan bağlar daha sağlam, daha içten ve daha değerlidir. Ve ben bugün sana bu mesajı yazarken, seni tanıdığım için gerçekten mutlu olduğumu tüm samimiyetimle belirtmek isterim.
Uzun zamandır birbirimizi tanıyor olmamıza rağmen, son dönemlerde gelişen iletişimimiz, samimiyetimiz ve kurduğumuz bağ benim için çok kıymetli. Her insanın hayatına giren kişiler olur; bazıları gelip geçer, bazıları iz bırakır. Seninle kurduğumuz bu dostluk, sanal da olsa, zamanla derinleşmiş, içten bir bağa dönüşmüş durumda. Bu da bana insan ilişkilerinin yalnızca fiziksel mesafelerle değil, kalpten kurulan köprülerle de değerli olabileceğini bir kez daha gösterdi.

Bugün senin doğum günün. Bu özel gün vesilesiyle sana yalnızca klasik bir “iyi ki doğdun” demek istemiyorum. Çünkü sen, sıradan bir kutlamadan fazlasını hak ediyorsun. Yeni yaşın; sana huzur, sağlık, başarı ve gönlünden geçen güzellikleri getirsin. Her zaman olduğu gibi, bu yeni yaşın da sana bir şeyler katsın, seni daha da sen yapsın. Kendini keşfetmeye devam ettiğin, hedeflerine daha da yaklaştığın, yolda yürürken kendine güvendiğin bir yıl olsun.
Hayat bazen zorlayıcı olabilir. Beklentilerle, hayal kırıklıklarıyla, zaman zaman yalnızlıklarla insanı sınar. Ama bu sınavlar içinde insanın yanında güvenebileceği, huzur bulabileceği kişiler olması çok değerlidir. Dilerim ki bu yaşında hayatına sana gerçekten iyi gelecek, içini rahatlatacak, yanında olmanın ağırlığını değil, huzurunu hissettirecek insanlar girsin.
Yeni yaşın sadece takvimde ilerleyen bir rakam olmasın; seni geliştiren, değiştiren, olgunlaştıran bir dönem olsun. Her insanın kendi iç yolculuğu vardır. Bu yolculukta bazen kendini sorgularsın, bazen yönünü kaybedersin. Ama en önemlisi, iç sesini duymayı öğrenmektir. Senin, bu yaşında da iç sesini susturmadan, kendine sadık kalarak, ne istediğini bilerek ilerlemeni diliyorum. Çünkü insanın kendiyle barışık olması, dış dünyanın karmaşasında bir pusula gibidir.
Zamanla daha çok paylaşacağımız anılarımız olur belki, daha çok konuşur, daha çok güleriz. Belki bir gün bu sanal mecraların dışına taşar dostluğumuz, belki de hep böyle devam eder. Ama nasıl olursa olsun, şu an bulunduğumuz noktada senin doğum gününü kutlarken içimden geçen tek şey şu; İyi ki varsın. Varlığın, bu mesafeye rağmen hissediliyor. Yazıların, sözlerin, varlığın bir iz bırakıyor. Ve bu iz, güzel bir insan olduğunun göstergesi.

Bu doğum günün, geçmişte yaşadığın olumsuzlukları geride bırakman için bir dönüm noktası, geleceğe daha umutla bakman için bir başlangıç olsun. Yaşadığın her şeyin bir nedeni olduğunu ve her yeni yaşın bir şans taşıdığını unutma. Hayat bazen karmaşık ve yorucu olabilir ama sen içindeki ışığı koruduğun sürece, her şeyin üstesinden gelebileceğini unutmamalısın.
Ayrıca, başarılarının da katlanarak artacağı bir yıl diliyorum sana. İster iş yaşamında, isterse kişisel gelişiminde olsun; attığın her adım seni hedeflerine bir adım daha yaklaştırsın. Hedeflerin büyükse korkma, çünkü büyük hayaller ancak cesur insanlar tarafından gerçekleştirilir. Ve senin de o cesaretin, o gücün olduğuna inanıyorum.
Bir doğum günü mesajında belki bu kadar uzun yazmak sıradışı gelebilir. Ama söz konusu gerçekten değer verilen biriyse, bazı cümlelerin sınırı olmamalı. Çünkü bazen insanlar duymaya alışık olmadıkları şeyleri duymalıdır. Kıymetli olduklarını, değerli olduklarını, birilerinin onları düşündüğünü ve onların iyi olmasını içtenlikle dilediğini bilmelidirler.
İyi ki doğdun. İyi ki yollarımız kesişti. Umarım hayatın boyunca bu doğum gününü hatırladığında yüzünde bir tebessüm oluşur. Ve dilerim ki bundan sonraki her doğum günün, bir öncekinden daha da güzel geçer.

Nice yaşların olsun @Regex içinde mutluluk barındıran, yüreğine huzur veren nice yaşlara.:ask2:

Yediği naneleri boğazında kalsında gebersin kfldjfld
@Jayus anlatımına göre ufukta bir otogar veya havalimanı veya otel odası görüyorum.. Gel sen el ver kurbana ortak girelim helal et iyidir

@Jayus anlatımına göre ufukta bir otogar veya havalimanı veya otel odası görüyorum.. Gel sen el ver kurbana ortak girelim helal et iyidir
Aranızda sorun varsa bilmiyorum, beni ilgilendirmez de zaten herkes kendi bilir. ^^:
Ben arkadaşlığını seviyorum ve yanlışı olmadı bana.

Bu mesajını sakın silme. Gerçi ekran görüntüsü aldım. Şimdiye kadar isim belirtmeden yapmaya çalıştığın itibar suikasti girişimlerinde bana söylediğini delillendiremezdik ama bu çok güzel oldu. Teşekkürler. Senin özellikle son 1 yılda yaptıkların nedeniyle bir ders alman gerekiyordu. Bu fırsatı bana verdiğin için minnettarım. Bu karşılığı sanaldan değil, senin bir başka kişiye sürekli başlattığın süreci vurgulayarak belirttiğin şekilde halledeceğim. Bu tehdit değildir, yasal hakkımı arayacağım. Biz şu ana kadar daha tanışmadık. Ama merak etme tanışacağız. Yetti artık!

İsmim marka, kalitem tesadüf değil. İcraatlarım ortada. Ben bu ismi sana lekeletmem. İftiralarla akıl bulandırmana da müsaade etmem. Zamanı geldi.

Son olarak; kötü dileğine gelince bir şeyin duası kabul olsaydı bir şeyler yağardı diye bir laf var. Bildin mi?

Görüşmek üzere. İyi günler.

@Gars kendi söylemiyle buraya birdaha adım atmayacak biri için (özel) konusuna yazmasan iyiydi. Zaten gelmemesi kendisi için daha hayırlı. İsteyen konusuna yazar kutlamasını yapar. Bende kendi değerini ve önemini bitiren biri için bu konununda önemi yok. Sırf bu şekilde yazdığın için ve onun gerçek yüzünü en iyi ben bildiğim için yazmak istedim, daha derine inmeye gerek yok herkesle dost olabilir anlamını bilmiyor nasılsa.

Bu mesajını sakın silme. Gerçi ekran görüntüsü aldım. Şimdiye kadar isim belirtmeden yapmaya çalıştığın itibar suikasti girişimlerinde bana söylediğini delillendiremezdik ama bu çok güzel oldu. Teşekkürler. Senin özellikle son 1 yılda yaptıkların nedeniyle bir ders alman gerekiyordu. Bu fırsatı bana verdiğin için minnettarım. Bu karşılığı sanaldan değil, senin bir başka kişiye sürekli başlattığın süreci vurgulayarak belirttiğin şekilde halledeceğim. Bu tehdit değildir, yasal hakkımı arayacağım. Biz şu ana kadar daha tanışmadık. Ama merak etme tanışacağız. Yetti artık!

İsmim marka, kalitem tesadüf değil. İcraatlarım ortada. Ben bu ismi sana lekeletmem. İftiralarla akıl bulandırmana da müsaade etmem. Zamanı geldi.

Son olarak; kötü dileğine gelince bir şeyin duası kabul olsaydı bir şeyler yağardı diye bir laf var. Bildin mi?

Görüşmek üzere. İyi günler.
Senin iitibarın bizde yok ki ne diyon ne içiyon sen la ? Vodka yı fazla kaçırıyon kafanda kurup kurup yazıyon :D Tanışalım hemşerim :D Beklerim ss al bebeğim ..

@Gars kendi söylemiyle buraya birdaha adım atmayacak biri için (özel) konusuna yazmasan iyiydi. Zaten gelmemesi kendisi için daha hayırlı. İsteyen konusuna yazar kutlamasını yapar. Bende kendi değerini ve önemini bitiren biri için bu konununda önemi yok. Sırf bu şekilde yazdığın için ve onun gerçek yüzünü en iyi ben bildiğim için yazmak istedim, daha derine inmeye gerek yok herkesle dost olabilir anlamını bilmiyor nasılsa.

Arkadaş leydihanın tc sini sorgulatıp sülalesini bize söyler anlatırken sıkıntı yok yasal hakkı yapsın bakalım

Yahu bırak insanlar iyi bilsin napacan. Bizde ss'ler yok zaten KVKK suçlarının boşver. Bu zamana kadar bir bok yapmadım. Karşılığını kendiside alır. Hiç sıkıntı yok.

Hadi iyi forumlar herkese. :T:

Yahu bırak insanlar iyi bilsin napacan. Bizde ss'ler yok zaten KVKK suçlarının boşver. Bu zamana kadar bir bok yapmadım. Karşılığını kendiside alır. Hiç sıkıntı yok.

Hadi iyi forumlar herkese. :T:
Yok dokunsun ... Arkadaş herkese dava açıyor zaten salı çarşamba perşembe sonra aynı mekanlarda takılıyor :D Açsın gerekçesi neymiş bakalım

Bu bir tehdit değildir yasal hakkımı kullanıyoruma karşı.. Bu bir misilleme değildir yetkimi kullanıyorum ablaaaa
Farklı olduğumuz çok belli ya. :D Ben ban olayına karşıyım. Bu zamana kadar adaletsizlik yaptıkları için milleti banlarlar sonra yazıp çizerler nasılsa cevap veremiyor diye. Onlar gibi değilim şükür. Madem banladın konu kapandı buradan yazamayacağı için bende yazmam daha bb. :T:

Farklı olduğumuz çok belli ya. :D Ben ban olayına karşıyım. Bu zamana kadar adaletsizlik yaptıkları için milleti banlarlar sonra yazıp çizerler nasılsa cevap veremiyor diye. Onlar gibi değilim şükür. Madem banladın konu kapandı buradan yazamayacağı için bende yazmam daha bb. :T:
Jayus'un yorumuna kendi özgür fikrimi yazdım ifade ettim.. Haksızda değilim adamın ses kayıtları var konuşmaları var bende.. Kendisi arşiv tutuyordur tutmuyordur onu bilemem ama bende telefon özelliği olarak var olan dahili bir özellik var senelerdir .. Yani ne alaka itibar ? Ne alaka karalama ? Yıllardır bir yarış içinde dost görüntüsü verip arkadan iş çeviren birisi.. Yani bana lazım olmayan birisi.. Kendisi burda konu raporlayıp artık girmemek kaydı ile gidiyorum dedi.. Biliyor ki kendisi burada üyelik sildirme işlemi var her sitemde konusunu açarım bu tagram da açmamışım.. İşine gelince gir çık işine gelmeyince görmedim kafası.. Boş adam abi 4 5 senedir aynı polim sıkıldım ben.. Ne sözü sözüne denk tutar ne dedikleri ile yaptıkları uyuşur .. Ben bu adamı çekmek zorunda değilim sevmekte zorunda değilim.. Benim siteme gelip şunu yazdın bunu yazdın diyemez.. Ongun başka regex başka benim için burda adını bile geçirmedim.. Gitsin ağlasın ağlama duvarında.. Çoluk çocukla uğraşamam

Jayus'un yorumuna kendi özgür fikrimi yazdım ifade ettim.. Haksızda değilim adamın ses kayıtları var konuşmaları var bende.. Kendisi arşiv tutuyordur tutmuyordur onu bilemem ama bende telefon özelliği olarak var olan dahili bir özellik var senelerdir .. Yani ne alaka itibar ? Ne alaka karalama ? Yıllardır bir yarış içinde dost görüntüsü verip arkadan iş çeviren birisi.. Yani bana lazım olmayan birisi.. Kendisi burda konu raporlayıp artık girmemek kaydı ile gidiyorum dedi.. Biliyor ki kendisi burada üyelik sildirme işlemi var her sitemde konusunu açarım bu tagram da açmamışım.. İşine gelince gir çık işine gelmeyince görmedim kafası.. Boş adam abi 4 5 senedir aynı polim sıkıldım ben.. Ne sözü sözüne denk tutar ne dedikleri ile yaptıkları uyuşur .. Ben bu adamı çekmek zorunda değilim sevmekte zorunda değilim.. Benim siteme gelip şunu yazdın bunu yazdın diyemez.. Ongun başka regex başka benim için burda adını bile geçirmedim.. Gitsin ağlasın ağlama duvarında.. Çoluk çocukla uğraşamam
Ongun'la bir sorunun var/yok beni ilgilendirmez yine dediğim gibi. Benim kimseyle sorunum yok konuya da fazla dahil olmak istemiyorum ama madem benim yazdığım bir kutlama mesajı üzerine gelişti bu olay. Diyeceğim tek şey şu ki; benimle olan sorun ne bu durumda?
anlatımına göre ufukta bir otogar veya havalimanı veya otel odası görüyorum.
Yazmış olduğun bu cümle sadece Ongun'a değil benim şahsıma laf etmek oluyor. "Otel odası" derken demek istediğini gayet açık anladım ama büyütmek istemedim. Ongun'a tanıyarak ya da tanımayarak söyledikleriniz olabilir, ama beni tanımadan namusuma laf etmezseniz sevinirim.

Ongun'la bir sorunun var/yok beni ilgilendirmez yine dediğim gibi. Benim kimseyle sorunum yok konuya da fazla dahil olmak istemiyorum ama madem benim yazdığım bir kutlama mesajı üzerine gelişti bu olay. Diyeceğim tek şey şu ki; benimle olan sorun ne bu durumda?

Yazmış olduğun bu cümle sadece Ongun'a değil benim şahsıma laf etmek oluyor. "Otel odası" derken demek istediğini gayet açık anladım ama büyütmek istemedim. Ongun'a tanıyarak ya da tanımayarak söyledikleriniz olabilir, ama beni tanımadan namusuma laf etmezseniz sevinirim.
Namus ne alaka ? Ben adamın geçmişini biliyorum anlattıkları doğru ise .. Yani burda sana espirili olarak diyorum ki ileride edilecek söz konusu muhabbet alternatifleri bunlar o yüzden bu konu dursun zamanı gelince atarım diyorum.. Yani ben burda seninle yazışıyorum o an bu yorum tepkiyi vermiyorsun adam buraya gelip yorum yaptıktan sonra veriyorsun?

Namus ne alaka ? Ben adamın geçmişini biliyorum anlattıkları doğru ise .. Yani burda sana espirili olarak diyorum ki ileride edilecek söz konusu muhabbet alternatifleri bunlar o yüzden bu konu dursun zamanı gelince atarım diyorum.. Yani ben burda seninle yazışıyorum o an bu yorum tepkiyi vermiyorsun adam buraya gelip yorum yaptıktan sonra veriyorsun?
Ben sana nezaketle, kendi sınırlarımı aşmadan cevap verdim. Ama sen hâlâ ima dolu konuştuğun için ben de o atıfta bulunduğun konuya değinmek istedim. Kimsenin geçmişi beni ilgilendirmez, benim de kiminle arkadaşlık kuracağım kimseye düşmez. Şaka dediğin şey herkesin içinde birine namus üzerinden laf sokmaksa, bu şaka değil, hadsizliktir. O yüzden bu konuyu burada kapatıyorum. Bir daha beni böyle konuşmaların içine çekmeye çalışmazsanız sevinirim, zira cevap hakkımı kullanmak zorunda kalırım. Ben polemik/kavga insanı değilim o yüzden uzatmak istemiyorum.

Ben sana nezaketle, kendi sınırlarımı aşmadan cevap verdim. Ama sen hâlâ ima dolu konuştuğun için ben de o atıfta bulunduğun konuya değinmek istedim. Kimsenin geçmişi beni ilgilendirmez, benim de kiminle arkadaşlık kuracağım kimseye düşmez. Şaka dediğin şey herkesin içinde birine namus üzerinden laf sokmaksa, bu şaka değil, hadsizliktir. O yüzden bu konuyu burada kapatıyorum. Bir daha beni böyle konuşmaların içine çekmeye çalışmazsanız sevinirim, zira cevap hakkımı kullanmak zorunda kalırım. Ben polemik/kavga insanı değilim o yüzden uzatmak istemiyorum.
Yorum yapma özgürlüğün var e bizimde .. Forumlar medya olarak sınıflandırır herkes dilediği yorumu yapar dilediği şekilde algılar.. Sen yazdın rahatsızlığını belirtin bende o anlamda olmadığın söyledim.. Yani konu kapanmıştır... (Hadsizlik senin isimlendirebileceğin bir kavram değildir yaşına verdim tekrar kullanırsan hakaret olarak algılarım)

Konu kapanmıştır boş muhabbete gerek yok. @Regex ve @Gars diledikleri gibi birbirlerine karşı yasal haklarını kullanabilirler kimsenin eli armut toplamıyor sonuçta. Bu zamana kadar şu forumlarda yazıp çizmeyle bir sonuca varılamadığını hepimiz çok iyi biliyoruz. Gerçeğini bildiğim yalanları dinlemekten ve kendilerini lafla aklama çabalarındanda ben sıkıldım artık. İcraatı olan buyursun.

Herkese iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt