Forumtagram Genel Forum Sitesine Hoş geldiniz!

Foruma Üye Olmadan, Konu açamaz, Yorum yapamaz ve Üyelerimizle Etkileşimde Bulunamazsınız. :)

Üye Ol!

Sihirli Annem: Hepimiz Biriz Filminden İlk Kareler Yayınlandı

Sihirli Annem: Hepimiz Biriz Film - İlk Bakış

Sihirli Annem: Hepimiz Biriz filmi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği yapım, Poll Filmsçatısı altında geliştiriliyor.

2003 – 2012 yılları arasında 240 bölüm süren Sihirli Annem, Türk televizyonlarında kendine özgü bir yer edinmişti. 2021’de Exxen’de yeni kadrosuyla yeniden başlayan dizi, iki sezonun ardından sona ermişti. Şimdi ise 2000’lerin unutulmaz yapımı, bu defa bir sinema filmiyle geri dönmek için gün sayıyor.

Başrolünü yeniden İnci Türkay’ın üstleneceği film, oyuncunun uzun süren aradan sonra setlere döndüğü ikinci proje olarak dikkat çekiyor. Türkay’ın Betüş rolünü yineleyeceği yapım, 20 yıl önceki ana oyuncu kadrosunu da geri getirmesiyle öne çıkıyor.

Sihirli Annem: Hepimiz Biriz Filmi için İlk Kareler Paylaşıldı​

Polat Yağcı yapımcılığında geliştirilen Sihirli Annem: Hepimiz Biriz filmi için ilk bakış görselleri paylaşıldı.

Görüntülerde İnci Türkay’ın yanı sıra Şahap Sayılgan’ın Sadık, Nevra Serezli’nin Dudu Peri, Gül Onat’ın Perihan Teyze rolü ile yapımdaki yerlerini aldıkları görülüyor.

Sihirli Annem: Hepimiz Biriz Sinema Filmi

Ayrıca Ayşen İnci’nin Periliçe, Jess Molho’nun Yavuz, Süeda Çil’in Firuze, Tiraje Başaran’ın ise Pakize rolleri ile beyaz perdeye adım atacağı da belirtiliyor.

Defne Joy Foster Sürprizi​

Yapıma dair dikkat çeken bir diğer detay ise 2011 yılında henüz 35 yaşındayken hayatını yitiren Defne Joy Foster’ın da yapay zekâ teknolojisi ile Eda rolüne geri döneceği oldu.

Eda - Defne Joy Foster

Öte yandan yaşamını yitiren isimleri yeniden perdeye taşıma yolu sinema tarihinde ilk kez kullanılmıyor. Daha önce Star Wars: Rogue One filminde Peter Cushing, Alien: Romulusyapımında ise Ian Holm, yapay zekâ ve dijital teknolojilerle ekrana geri döndürülmüştü.

Sihirli Annem: Hepimiz Biriz Film Konusu Ne Hakkında?​

Sihirli Annem: Hepimiz Biriz, periler ve insanların bir arada yaşadığı evrende geçen yeni bir hikâyeyi beyaz perdeye taşıyor. Yapım , aile bağları, sevgi ve dayanışma temalarını işleyerek izleyicilere hem nostaljik hem de duygusal bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Ana dizinin sevilen karakterleri, fantastik unsurlarla örülü bu yeni macerada yeniden bir araya geliyor.

İşte yapımdan yayınlanan yeni görseller:

Sihirli Annem: Hepimiz Biriz Film

Sihirli Annem: Hepimiz Biriz Filmi

Sihirli Annem: Hepimiz Biriz Film

Yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın üstlendiği Sihirli Annem: Hepimiz Biriz, 30 Mayıs 2025’te sinemaseverlerle buluşacak.

Ben hiç izlemedim.. Yaşıma uygun değildi çıktığında

Yaşla ne alaka ya senin yaşındakiler bile izliyor. :p

Bi ara bende bu eski dizilere yeniden başlıyacam. :D

Bu arada her yerde dizi olarak dendi film olması saçma geldi bana.
Herkes in çocuklu şeyi aynı değil ki.. Bana çocukkende çocuksu geliyordu sevmiyom böyle dizi filmleri

Aynı kadro ile çekilmesi güzel olmuş, Exxen’de olana 5 dk. dayanamadım. Tekrar çekilenler aynı tadı vermiyor, ama komple kadro değişince hiç olmuyor. En azından diğerine göre daha güzel olur.

Geri
Üst Alt